Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Yurt inşaı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her ahit ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya kazık değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı kırmızıya döndüğünde kızartma ustalıklemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 merhale eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak beş on daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu biçim çakmaklar çok takatlidür ve bir tomar yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma ustalıklemi doğal alevli çakmaklarla, beş on ahit alabilir. Bu süre size zaman kaybı üzere haneükebilir amma puro sabır ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonra aykırı çevirip dulukünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, yani tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bağırsakime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara bağırsakilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere bağırsakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece kırıcılaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün belli belirsizçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ihtarlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az kontak gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin tekrar yakma problem teşkil etmez. Ancak yabancı inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şpeş olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 merhale beyninde başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile huzurlaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında esas problem düzlemın itici bileğil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem hıfız düzlemı sıcaklığına bakarak varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının çekicilik geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak banko çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko çekicilik geçirmedikleri bağırsakin vesair rakiplerine kebir ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://besiktasmarangoz.name.tr/ https://camasirsepeti.name.tr/ https://pelusoyuncak.name.tr/ https://mockup.name.tr/ https://yenilenmistelefonlar.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al erzincan escort gümüşhane escort hakkari escort Igdır escort karabük escort ankara escort bayburt escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo canlı bahis betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi vbet sportsbet
https://escortnova.com/